hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Spammel a Velvet?

2009.11.02. 11:09 Vérszegény éjszakai dúvad

Tudom jól, hogy amúgy is hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, én még azt sem értem, hogy miért éri meg bárkinek is spameket küldözgetni szerte a nagyvilágba, azt meg főleg nem értem, hogy ki az, aki a törlésen kívül bármit is csinál a levélszeméttel, de nemrég jött egy olyan levél, amiről azt gondolom, hogy spam, és mivel egyetlenegy link van benne, ami a Velvet.hu-ra mutat, ezért első blikkre azt gondoltam, hogy a Velvet.hu küldte, bár ennek értelmét nem látnám. Ez jött:

 

feladó

Wnita Efua <wanita1efua@yahoo.com>

válaszcím

wanita3efua@yahoo.com

címzett

 

dátum

2009. november 2. 8:14

tárgy

hi

küldő

yahoo.com

hitelesítő

yahoo.com

 

részletek elrejtése 8:14 (2 órája)

 

Hello, am a young single girl never married seeking true love for a long term relationship with marriage potentials,i am happy to contact you after going through your profile  in ( velvet.hu) which got my interest! i -will love us to be good friends or a lot more,you can contact me through mail so that i will send you my photos,till i hear from you,bye and kisses!

Ilyen kis aranyos rózsácskával érkezett. Kíváncsiságból előbb felnéztem a Velvetre (hehe, bejött nekik :), hogy van-e ott ilyen, hogy belépés, meg profil, vagy mittomén még mi, de nincsen, vagy csak én nem találtam, mert túl sok lelkesedést azért nem vittem bele a keresgélésbe.

Tehát azt nem értem, hogy a spamek általában reklámoznak valamit, pl. potencianövelőt, vagy megpróbálnak adathalászni (minap összeszámoltam, már több millió fontot, dollárt és eurót nyertem az ujjongó értesítések alapján, csak én annyira lusta vagyok, hogy még ezekért a nyereményekért sem jelentkeztem), de ez így annyira nem reklámoz semmit. Jó, persze tudom a Velvetet. De mi a francért lenne szüksége a Velvetnek arra, hogy így reklámozza magát? Szóval amíg legalább azt értem, hogy a potencianövelős leveleket miért küldözgetik orrba-szájba, noha sok értelmét nem látom, addig ennek a levélnek még csak semmi értelmét sem látom, arról nem is beszélve, hogy angol nyelvű levélben magyar nyelvű oldalt reklámozni, kb. annyira észszerű, mint méztől csöpögő testtel hangyabolyba ülni.

7 komment

Címkék: ezmiez velvet.hu hülye spam

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr211492623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.02. 11:36:47

a velvet csak azért szerepel, mert arról felől gyűrte be a robot a listába :-)

Leeroy of SMV Design 2009.11.02. 11:56:47

Tehát azt írja, hogy azért lépett veled kapcsolatba, mert látta a profilodat a velveten. Gyanús vagy te nekem, dúvad! Nem vagy te véletlenül celeb? :D

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.11.02. 15:13:44

@bs395:
hát, basszus, nekem ez így még mindig kínai...

@Yann Le Pentrec:
jaja, nem szoktál látni? Mindig ott rohangálok a blikkes fotósok után, aztán üvöltözök, hogy fotózzá' má' le, fotózzá' má' le, a címlapon akarok lenni :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.02. 17:03:27

@Vérszegény éjszakai dúvad:
ezek az emberek (spammerek) ráeresztenek ilyen kis progikat a világhálóra, un. (ro)botokat, amik kiszűrik a védtelen helyekről az e-mail címnek látszó karaktersorokat. összegyűjtik szép nagy lsitába, és árulják: x cég fizet nekik azért, hogy terméküket (olcsó viagra, adott országban nem törzskönyvezett fogyasztószer, stb.) ezekre a címekre eljuttassa a spammer, címenként pár fillért. aztán előfordul, hogy szélhámos társaságoknak bosájtja áruba a megszerzett listákat: ilyenek a nigériai levelek pl.
szóval a velvethe annyi köze van az egészhez, hogy azon az oldalon keresztül szerezték meg a címedet.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.11.02. 17:27:18

@bs395:
ömm, de akkor ez a levél tényleg micsoda? reklámozni nem reklámoz semmit, csak a velvetet, ahonnan akkor lopott. most akkor ez egyfajta bocsánatkérés a velvettől?
no, egyébként mindegy, ezt sem tudom már, hogy miért nyitottam ki.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.03. 06:58:54

@Vérszegény éjszakai dúvad:
a velvet cserébe azért, hogy kiadta az emilcímed, grátisz összehoz egy playmate-tel :-)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.11.03. 11:07:09

@bs395:
Egy romantikus este Kiszel Tüncivel? :)
húúúú, a világból ki lehetne kergetni egy ilyen "ajándékkal" :)
süti beállítások módosítása