hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A biológia fontossága

2009.11.03. 17:08 Vérszegény éjszakai dúvad

A biológia fontos tantárgy. Gondolom. Engem soha nem nyűgözött le igazából, csak annyiban, amennyiben az állatkertben, vagy az erdőben, vagy egyéb helyen, vagy fotókon jó volt nézegetni az állatokat, bár elképzelésem sincs arról, hogy pl. az állatkerti állatok mennyire élvezik azt, ha én nézegetem őket. De a biológiának az a része, hogy nyitva-, meg zárvatermők, meg a cukorrépa fontosabb tulajdonságai, meg hogy hogy hívják a szarvasmarha jobb szemgödrétől uszkve fél méterre lévő bármilyen belső szervét, nahát az annyira érdekelt, mint ... hát ide most nem tudok megfelelő hasonlatot írni.

                     A kép forrása

De mégis a biológia legalábbis annak egy bizonyos része fontos. Például az a rész, hogy bizonyos állatokat illik felismerni. De ez hasznos is egyébként, mert szerintem nem túl szerencsés patkányból nyúlpörköltet csinálni, vagy egy farkast édes, tündi-bündi kutyuskának nézni.

 Aztán persze akkor is jól jön, ha mondjuk webáruházat üzemeltetünk, ahol plüssállatokat is szeretnénk értékesíteni. Akkor mindenképp jól jön, ha nem akarunk így járni:

5 komment

Címkék: hülye reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr51496237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágelvtárs 2009.11.04. 08:25:43

HAHA! Dehát ez nem is koala, hanem jegesmedve! Ezek tiszta hülyék én mondom! Sok tanulatlan barom. Ez meg is döglene az eukariátusz-levéltől.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.11.04. 13:33:17

azthittem egy tipikus jamaikai barnamedve aki cannabist rágcsál... namindegy.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.11.04. 16:21:01

Volt egy kollégám, aki Gödöllőre járt az Agrárra.
Nem tudni minek, valszeg csak a diploma kellett neki - és ennek a levelezőjét nem találta túl nehéznek. Emlékszem, amikor egy vizygára készült, beszélgettünk. Meglepődve hallgatott, amikor elmagyaráztam neki, hogy ha a kukoricát az évelőkhöz sorolja, lehet, hogy nem jár jól.
Ugyanez a kollégán hitte aztm hogy az őzikéből lesz a szarvas, ha megnő, valamint nem tudta, hogy a tehénnek hány "ujjú" a tőgye. Szerinte öt. Szerintem meg az egy kesztyű.

Ismétlem a kolléga az A_G_R_Á_R_R_A járt, nem rajz és testnevelés szakos volt.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.11.04. 16:34:40

@rokica:
Én pedig össze-vissza csapkodom a billentyűket. Bocs.
süti beállítások módosítása