hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Pár szó az EKF-ről

2009.12.10. 10:47 Vérszegény éjszakai dúvad

Az utóbbi majd egy hetet Pécsen töltöttem, utánajártam a dolgaimnak, meg bejártam mindenféle régi és új helyeket. Aztán volt olyan szerencsém, hogy tudtam hosszabban beszélgetni valakivel, aki benne van a Pécs 2010 projektben, így kaptam némi információt a projektről, arról a projektről, amiről eddig túl sok jót nem lehetett hallani.

Előadtam a kétségeimet az építkezésekkel kapcsolatban, mondván, hogy tök jó, hogy felújítottak néhány teret, (mondjuk az utakat nem - vagy csak talán kevésbé látványos -, de a hatos úton kolosszális mélyedések vannak, amikor tegnapelőtt egész nap zuhogott az eső, és én megpróbáltam egy helyre kis rózsaszin esővédő poncsóban közlekedni, az autók rendszeresen beterítettek), na szóval tök jó, hogy felújítottak néhány teret, csak miért nem lehetett a várost újragondolni, mert a terek ugyan szebbek lettek (persze csak akkor, ha a szebbek alatt azt értjük, hogy több a beton és az aszfalt, egyébként azért lehetnek fenntartásaink), de a jellegük, értve ezalatt, hogy alapvetően csak és kizárólag funkcionálisak, nem változtak. Alapvetően arra valók, hogy haladj tovább, kicsit olyanok mint a gyorséttermek kialakítása: gyere be, egyél, aztán húzz tovább, de villámgyorsan. Ezek a terek (és terek alatt inkább területet kell érteni, nem kifejezetten ilyen, vagy olyan teret) is valami ilyesminek tűnnek nekem, azt sugallják, hogy: tessék ide, meg ide indultál, én arra való vagyok, hogy odaérj, haladj át rajtam gyorsan. Szóval a Széchenyi-téren és a dóm előtti gesztenyésen kívül nincs olyan hely, ahol jó lenne megállni egy kicsit. (Mondjuk a Széchenyi teret is felújítják, az még nincs kész, és állítólag baromi jó lesz).

Erre azt a választ kaptam, hogy de, ez az újragondolás megtörtént, de leginkább a külvárosi(bb) részeken, ahol többen laknak, és amely részek eddig inkább elhanyagoltak voltak. És mivel én a külvárosokban most nemigen jártam, elhiszem neki, ti. ő él Pécsen, nem én.

A másik dolog az viszont vicces volt (és most a nem vicces részeket kihagyom, mert bizony mondott ő sokmindent, de azokról majd talán máskor). Teljesen komolytalanul megkérdeztem tőle, hogy na most akkor jön-e a U2 (egyébként amit mesélt erről a U2-s sztoriról, az megérne egy külön bejegyzést, legyen elég annyi, hogy a U2 koncert az egyáltalán nem EKF projekt volt). Erre viszont azt mondta, hogy nem, nem jön, viszont lesz egy olyan dolog, ami még a U2 koncertnél is sokkal jobb lesz. És nem árulta el, hogy mi!!! Pedig próbálkoztam. No, lojális volt, és titoktartó, ahogy az egy ilyen projekt alkalmazottjához illik.

Mindenesetre azt mondta, hogy még ebben az évben napvilágra kerül a teljes évi program, szóval én most meglehetősen fel vagyok spannolva, de nem csak ezért, hanem azért is, mert azt is mondta, hogy nagyon jó és ütős program állt össze.

Egyszóval én azért most reménykedem. Lehet, hogy eddig csak rosszat lehetett hallani, az EKF-ről, de talán, sőt remélem, hogy nem lesz ez akkora bukta, mint amekkorának eddig kitetszett.

2 komment

Címkék: ekf 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr341587773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.12.10. 21:37:01

Legyen neked igazad. Én maradok szkeptikus.

marós 2009.12.11. 08:38:30

Ahogyan a szocialisták működtek hosszú évek óta, azt nem lehet alul mulni.
süti beállítások módosítása