hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Idióták kerestetnek

2010.01.29. 15:31 Vérszegény éjszakai dúvad

Nagy népszerűségnek örvendő szervezet keres munkatársakat. A munka nem jár nagy elfoglaltsággal, sem megterhelően nagy szellemi és fizikai munkával, ellenben jól jövedelmező. Alapbérrel, pótlékokkal, költségtérítéssel és egyéb juttatásokkal együtt elérheti akár a havi félmilliót is.
Elvárások: kreativitás hiánya, önállótlanság, normális gondolkodásmód és logikai készség teljes hiánya, az egymással ellentmondásos kijelentések szinkron és aszinkron elfogadása, legalább két-három éves gyakorlat nyelvvel történő végbéltisztításban. PCP-sek kíméljenek!

Ja. Hát igen. Szóval nem lepődnék meg, ha a közeljővőben felbukkanna egy ilyen hirdetés a neten, vagy akár a nyomtatott sajtóban. Tudni fogom, ki adta fel.

Illetve mégsem. Nagyjából az összes párt így működik Magyarországon. Mindegyik pártnak megvan a maga 5-10 kis hangadója, akik kommunikálják a pártmarhaságokat, a többinek pedig hallgass a neve, mert egyébként nagyon megbánják, ha megszólalnak. Vagy, ha nem azt mondják, amit a Párt kommunikálni akar.

Politikuss, bizony idióta a neved.

 

5 komment

Címkék: fidesz abszurd politikai kultúra parlamenti pártok mádi lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr401712699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marós 2010.01.29. 16:52:40

Ezek a kussok /idióták/ lopták el azt a vagyont, ami hiányzik sok millíó ember zsebéből, ami hiányzik a gazdaságból, ami olyan terheket ró a következő generációkra, mint a vesztes II. világháború. Ezeket az idíótákat nem mosnám egybe azokkal, akik meg tudják állítani ezt a mélyrepülést, bárhogyan is szeretné a sok vétkes a kivülállókra hárítani a felelősséget.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.29. 19:29:00

@marós: Ebből a hozzászólásodból arra következtetek a Jobbikra célzol. Vak hit kell azt hinni, hogy a Jobbik pusztításon kívül bármit hozhat.

marós 2010.01.30. 10:29:42

Ahogy az mdf prostituálódik, egyre több idióta jelentkezik náluk. De csalódni fognak, lé az nem lesz, mert azt már a szocik mind ellopták.

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2010.01.30. 22:21:19

Szerintem erről a helyzetről nem csak a pártok tehetnek. Ott van a média felelőssége is, ill. valamennyiünké, információ-fogyasztóké. Ha nem hagynánk, hogy (kit-kit más és más mértékben) befolyásoljanak bulvárszintű üzenetek, ha megtanulnánk gondolkodva választani, akkor nem kellett volna kirúgni Mádit.
süti beállítások módosítása