hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 22.

2010.02.19. 12:50 Vérszegény éjszakai dúvad

Olvasom a hírt, ülök, fogom a fejem. Nem tudom kit nyilvánítsak idiótának, Mesterházit vajon, vagy talán a Kertész interjú után az Mti adott magáról ismét "életjelet"? Esetleg a nethírlaposok tették oda magukat? Netalántán Mesterházi szövegírói szívtak egész éjjel, amíg ezt ki tudták találni, Mesterházinak meg annyi esze volt, hogy ki is mondta nyilvánosság előtt? Azt gondolták, hogy ezzel remekül tovább lehet mélyeszteni az Mszp-nyelvet a nyugdíjasfenékben? Hát nem tudom.

Nem, nem azzal van a gondom, hogy egyheti. Az a bizonytalan, aki egyheti pluszjuttatás miatt szavaz a szocikra áprilisban, nem is bizonytalan, csak tetteti magát.

Na de prémium? Prémium, bazdmeg? Prééééémiiiuuuuuuuuummmmmmmm?????????

Na, tessék azonnyomban felcsapni egy értelmező szótárt, vagy pedig pofát befogni, amíg világ a világ!

7 komment

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr491772981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.19. 13:52:04

Sajnos sok ember számára az egyheti nyugdíj is sokat számít.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.02.19. 14:09:53

tisztes nyugdíjjáruléknak nehezebb megteremteni az alapját, mint adni egyhteti koncot.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.19. 18:28:45

@latte:
én ezt elhiszem, nem is erről van szó. egész konkrétan a prémium kifejezésen akadtam ki.

@bs395:
nadehát a kampánynak nem is erről kell szólni, nemdebár? :) Egyébként ez a nyugdíjashergelés simán eltart majd a választásokig, de hát ez sokkal könnyebb, mint nyugdíjbefagyasztásról, vagy esetleg nyugdíjmaximumról beszélni

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.02.19. 20:04:55

Nem unjuk még őket kibaszottul...? Tele van a faszom az egész establishment-tel. Összevissza hazudik mindegyik, (igen, a Jobbikosok is), aztán meg csodálkoznak, hogy utáljuk őket, mint a szart.

Frick László Emlékzenekar 2010.02.20. 08:11:12

A büdös igérgetős fideszkurvannyukat, orbányista áálatt!

marós 2010.02.20. 08:38:15

A prémium a többletteljesítmény, valami extra munka után jár. A nyugdíjastól már az is extra, ha a hazug, országromboló szocikra adják a szavazatukat. Egyébként m.a. nyugodtan ígérhet bármit, akár azt is, hogy a nyugdíjasoknak lehozza a csillagokat az égről, mert nem lesz senki aki számonkérné az igéretét, ugyanis a szocik nem fognak kormányozni.

Corry 2010.02.20. 16:15:46

Eddig 13. illetve 14. havi nyugdíjjal hülyítették a nyuggereket, most a kiemelkedően sikeres szoci kormányzás után az 53. hetire futja. Érdemes minden józan embernek elgondolkodnia, hogyha ezeket hagynánk a kormánynál, akkor 2014 -ben a 366. napi illetve szökőévben akár a 367. napi nyugdíjjal kecsegtetnének....
süti beállítások módosítása