hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Hülyeségért három év

2010.02.23. 00:27 Vérszegény éjszakai dúvad

Na, csak átverték. Utolsó nap. Az utóbbi (leginkább) négy év megkoronázásául. Nem, nem hagyták magukat. Egy Magyarországon eddig ismeretlen jelenséget mindenképp kodifikálni akartak, hát megcsinálták. Magyarországon márpedig vannak nácik, sőt minden bizonnyal szervezetten vannak jelen, itten kérem bármikor náci hatalomátvétel lehet. Előzzük meg! Büntessük a holokauszttagadást!

Emlékszik még valaki, hogy mi történt a Várban 2009. április 18-án? Nem? Na, most már fog.

Egész egyszerűen nincs a szánalmasnál jobb kifejezés arra, amikor az (egyébként szó se róla, létező) idegengyűlöletet, xenofóbiát (amely - tessék megkapaszkodni - evolúciós előnyt jelentő, az állatvilágban a mai napig létező, biológiai örökség - és ne tessék azzal érvelni, hogy az ember nem állat, mert az, csak egy igen-igen vékony kulturális mázzal bevont állat), szóval ezt felhasználni politikai célra (lásd még: félelemkeltés), hát az minimum szánalmas.

Úgy csinálnak a javaslat előterjesztői és megszavazói, mintha Magyarországon naponta legalább háromszor felpattanna valaki, a homlokára csapna, és ígyk kiáltana: De hát nem is volt Holokauszt! Miközben erről szó sincs. Biztos van pár olyan idióta, aki tényleg ezt gondolja, viszont őket eddig senki nem vette komolyan. Eddig valószínűleg barátságosan megpaskolták a vállukat, és fizettek nekik még egy kisfröccsöt. Eddig. Mert mostmár hivatalosan elismerték őket, hivatalosan elismerték a beteg nézeteiket. Csak azért, hogy bizonyos emberekben elplántálják azt a hitet, hogy Magyarországon bizony hemzsegnek a nácik.

Pedig nem hemzsegnek. A Jobbik (mert nyilvánvalóan róluk van szó, még akkor is, ha a jobbikosok - a legjobb tudomásom szerint - soha nem tagadták a Holokauszt megtörténtét) az a párt, amely egészen lehetetlen helyzetbe sodorhatja az Mszp-t. Mit lehet tenni ezellen? Aktivizálni a szavazókat. Például nem létező náciveszéllyel. Ami "vicces" az egészben: az utóbbi évek konstans nácizása után, kötve hiszem, hogy van olyan ember, aki ezt még komolyan tudná venni.

A Jobbikról már sokan leírták, és még sokan le is fogják írni: nem betegség, hanem tünet. A problémák elhallgatásának, megoldatlanságának tünete. Betegség helyett tünetet kezelni pedig hülyeség. Főleg látszatkezeléssel.

Legalább akkora hülyeség, mint tagadni a Holokausztot.

Szóval, három év? Hülyeségért? 197 igen, és 144 tartózkodás?

Vajon van még ennyi hely a börtönökben?

16 komment · 3 trackback

Címkék: abszurd szerintem hülye törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr601782735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki zsidózik nyíltan a tévében? 2010.02.24. 14:22:25

A holokauszttagadást tiltó törvény nem csökkenti az antiszemitizmust Magyarországon. Már az is egy kisebb csoda lenne, ha a következő években bárkit is el tudnának ítélni e passzus alapján. Elfogadta az országgyűlés a holokauszttagadás büntető törvén...

Trackback: Cinizmus a köbön 2010.02.23. 12:33:45

Az összpárti mutyi újra körberöhög minket: Ciklusának utolsó ülésnapján a parlament létrehozta azt a vizsgálóbizottságot, amely a Sláger és a Danubius rádiók frekvenciájára kiírt ORTT-pályázat elbírálása során felmerült egyes pártkötődések és hátté...

Trackback: Holokauszttagadás 2010.02.23. 12:16:01

61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze. Tegnap elfogadta az Országgyűlés a Büntető törvénykönyv módosítását, mellyel immáron bünteth...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.02.23. 07:17:00

Ezzel "csak" annyi a gond (amellett persze, hogy a szólásszabadság indokolatlan korlátozása...), hogy gumitörvény, a törvénysértés megállapításában komoly szubjektív tényező van. A Holokauszt "jelentéktelen színben feltüntetésének" minősül-e, ha mondjuk egy történész szerint nem a hivatalos hatmillió az áldozatok száma, hanem mondjuk ennek a fele? Hárommillió áldozat is kurva sok, viszont az összes zsidó szervezet kiakadna rajta, ha ezt valaki kijelentené. És innentől a bírón múlik. Vajon bírói összeférhetetlenséget jelent majd az ilyen ügyek tárgyalásában, ha a bíró történetesen zsidó?

m.logic 2010.02.23. 08:12:52

Továbbra is úgy vélem, az alkotmánybíróságnak reflexből át kell húznia ezt. Holokauszt kisbetűvel?
-Melyik holokauszt?
-És pontosan mi a jogi definíciója?
-Tudja a nép mit kell erről gondolni, nehogy mást mondjanak?

Ez nem több, mintha védenék a "narancs" méltóságát, méretét, nem lehetne kisebbíteni azt.

És tényleg, ha valaki felteszi a kérdést, miért tudtak a régi hamvasztókemencék 100-200-szor annyi tetemet naponta elhamvasztani, mint a maiak, akkor mi van?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.23. 10:45:48

kapcsolat.hu/blog/a_holokauszt_tagadasrol

no, hát itten van szinte kerek-perec leírva, hogy miért is kellett ez a törvény.
én maradok továbbra is annál, hogy ez az egész minimum szánalmas.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.02.23. 11:22:07

Németországban működik, és senki (az érintett férgeket kivéve) nem vonja emiatt kétségbe, hogy szabad, demokratikus jogállam. Nácik itt is vannak, miért is ne kéne ugyanúgy fellépni ellenük? Ez a törvény amúgy inkább szimbolikus jelentőségű, nem hiszem, hogy sok olyan hülye náci lesz, aki ezek után pont holokausztot akar majd tagadni (tény, hogy ez amúgy sem gyakori Magyarországon), tudnak ők anélkül is eleget fröcsögni. Ami ellen persze tökéletesen jó volna a meglevő uszítás elleni törvényünk, csak tudjuk a bíróságok hozzáállását... lásd ifj. hegedűs ló... esetét. Normális országban ülne pár évet minden hozzá hasonló tetű.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.23. 11:43:57

@bm613:
igen, de Németországban már évtizedek óta létezik (pontosan mióta, nem tudom), ráadásul a '60-'70-'80-as években ténylegesen létezett egy elég nagy (mármint világméretekben létező), holokauszttagadó hullám.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.23. 13:04:09

Javaslom a Cauchy-Adamar tétel-tagadók büntetését is!

@bm613: A németektől anno átvettük a zsidótörvényeket, hát átvesszük most is. (Mert ez is egy zsidótörvény, csak éppen a másik irányba.)
Ha szerinted ez jó lelked rajta.

Aztán ne tessék csodálkozni, mikor a magamfajta véletlenül antiszemita lesz...

Egyébként a német törvény is nonszensz, de ezt majd a zsidók is belátják, mikor 20 év múlva kipaterolják őket a törökökkel együtt Némethonból.

m.logic 2010.02.23. 13:08:54

Németo-ban azért volt erre szükség, hogy a revizionista kutatók újabb és újabb eredményeit ne kelljen meghallgatni sem. Ezért is van/volt ott börtönben pár történész.

Itthon is ezeknek a kutatási eredményeknek a terjedését kellett megállítani. Bár az Mszpnek, Szdsznek csak a seggnyalás volt a cél.

@bm613: Téged kéne börtönbe nyomni.

m.logic 2010.02.23. 13:10:29

@TaTa86.: Németo. már végleg elveszett. Már nincs ott visszaút. A zombik és bevándorlók túl sokan vannak.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.02.23. 14:30:33

@TaTa86.: Naná hogy szerinted nonszensz, amikor azokkal szimpatizálsz, akik ellen szól a törvény...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.23. 14:44:53

@bm613: Nem éppen. A holotagadást undorító dolognak tartom. Én a kortárs zsidókat szeretem baszogatni az általuk elkövetett (vélt vagy valós) bűnök miatt.

A Lipusz-féléktől, kurucoktól meg herótom van! És marhára utálom ezt az ócska posztkomcsi bandát, amiért pont az általam lenézett, aljaemberekből csinál ténylegesen mártírokat.

Mellesleg a Fidesz javaslatát ugyanúgy nonszensznek, gyávának és antidemokratának tartom. Pedig Havas Szófia, Krausz vagy Moldova nem éppen a szívem csücskei.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.23. 15:18:51

A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek a nézetek terjedhessenek. Ez a törvény csak megerősíti az ilyesfajta hülyeségek prófétáit.

greybull 2010.02.23. 16:32:37

Mohács a magyar történelem egyik legdeprimálóbb eseménye, mely akadályoz bennünket optimizmusunk kiteljesedésében. Javaslom ezért törvény megalkotását arról, hogy: Mohácsnál 1526.augusztus 29-én nem a törökök győztek, hanem a magyarok.
Aki pedig ezt tagadja, vagy abban az irányban kutakodik, hogy esetleg mégis netán a törökök nyerték volna a csatát, annak büntetése legyen 3 év szabveszt.
Valamint tilcsák be (sic!) a "Több is veszett Mohácsnál."- közmondást.

greybull 2010.02.23. 16:51:27

@m.logic: Németország alvó oroszlán - ezt mindenki tudja, csak épp azok nem, akik húzogatják a bajszát. Nálam nem becsomagolt bőrönd van készenlétben, hanem kipucolt csizma, ántánt szíj, karszalag, stb. Na, mi a stájsz?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.02.23. 18:33:30

Nekem annyira elegem van ebből az egész holokauszt izéből... tökmindegy, hogy mi a véleményem, hogy elhiszem a holokauszt történetét, vagy nem, hiszen egyszerűen nem is merül fel ez a téma szinte soha.

De most komolyan, ti tényleg ennyit foglalkoztok a holokauszttal szabadidőtökben, hogy ez ilyen hihetetlen fontos törvény legyen mindenkinek?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.24. 08:21:59

@immortalis:
látod, hogy nem mi foglalkozunk ennyit ezzel, hanem az ogy... :(

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.28. 08:26:45

Sikerült találnom egy olyan írást, amelyik elfogadhatóan érvel az írás mellett. Mondjuk szerintem nincs igaza, de legalább elfogadható.
Azt írja, hogy:
"Az antiszemitizmus és a kommunizmus ellen a társadalom tagjainak kell valójában küzdeni, csökkenni ettől fog a faji- és az osztálygyűlölet."

addig oké, hogy a társadalom tagjainak kell küzdeni, de kötve hiszem, hogy ezt törvényekkel.
Egyébként meg: osztálygyűlölet???

itt:
letterforce.nolblog.hu/archives/2010/02/27/A_holokauszt_tagadasarol_2_Csend_vagy_kialtas/
süti beállítások módosítása