hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A Magyar Demokrata Félelem háza

2010.03.21. 14:59 Vérszegény éjszakai dúvad

"Ne menjetek át rajta tízen
Megszakad érte a szívem"

 Manapság szerintem leginkább az Mdf főhadiszállását lehetne így hívni. Bár lehet, hogy inkább a paranoia házának kellene hívni, főleg ennek a Dávid Ibolya nyilatkozatnak a fényében.

Azt mondja Dávid,hogy egyrészt van egy Fidesz - Mszp koalíció abból a célból, hogy:

hogy antidemokratikus eszközökkel szűkítsék a politikai választás lehetőségét.

 Na, most a Fidesz kétmilliós kopogtatócédula gyűjtését így is lehet, azonban sokkal ésszerűbb egyfajta erődemonstrációként értelmezni. Begyűjtötték a kétmilliót, most büszkén lehet lobogtatni a választók felé azzal, hogy 'Látjátok? Ilyen erősek vagyunk!'. No meg büszkén lehet lobogtatni a többi párt felé is azzal, hogy 'Látjátok? Ilyen erősek vagyunk! Kapjatok el, ha tudtok, hahaha!'.

Aztán Dávid szerint van egy Fidesz - Jobbik koalíció is, amely sikeresen kaszálta el az egyik budapesti jelöltjüket, Slosár Gábort. (Akinek neve sem a soproniak - Sopron1, Sopron2 -, sem a váciak - Vác1, Vác2 - előtt nem lehet ismeretlen, fogalmazzunk úgy, hogy Slosár cége elég problémásan tud mélygarázst építeni. Egyébként bíróság előtt is állt már, végül felmentették - 4. pont, MVA -, azonban mindezek ellenére azt gondolom, hogy nem Slosár az ideális képviselőjelölt).

Ezügyben természetesen nem tudok - tud egyáltalán valaki? - igazságot tenni, meg kell nézni azokat a bizonyos ajánlószelvényeket. Csak a tisztánlátás végett, az OVB állásfoglalása a következőket tartalmazza az ajánlószelvényekkel kapcsolatban:

"az ajánló választópolgár az ajánlószelvényre rávezeti családi és utónevét, lakcímét, személyi azonosítóját, az ajánlott személy családi és utónevét, a jelölő szervezet nevét, illetőleg a független jelölés tényét. Az ajánlószelvényt az ajánló választópolgár saját kezűleg aláírja.”

 Ez eddig világos. Ha ezek közül valami nem stimmel, az ajánlószelvény érvénytelen. Innentől kezdve érthetetlen Dávid hisztije, amennyiben úgy érzi, hogy ki akarják golyózni a hegyvidéki Mdf-es jelöltet, sajtóközlemények kiadása helyett nyugodtan lehet jogorvoslati kérelmet kérni.

A Ve. 79. § (1) bekezdése alapján a választási bizottság elsőfokú határozata ellen bármely választópolgár, jelölt, jelölő szervezet, illetőleg az ügyben érintett jogi személy nyújthat be fellebbezést. A személyiadat-, és lakcímnyilvántartás adatai alapján azonban a beadványban megjelölt személy a megjelölt címen lakcímmel nem rendelkezik, ezért a beadványtevő választójoga nem valószínűsíthető.

Ennyire egyszerű, kezétcsókolom. (Egyébként még csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy jelenleg sem a Fidesznek, sem Jobbiknak nem kihívás az Mdf).

De ha már félelem, akkor Csapody. Az a Csapody, aki március 15-én:

leszögezte: 1848 örökül hagyta Magyarországnak a megmaradást és az összetartást, a hűséget, a nemzeti felelősség és hagyomány ösztönzését.

Ja, igaz, ez még 2005-ben volt. Abban az évben nem volt választás, Csapodynak nem kellett az egzisztenciáját semmit sem féltenie. Most viszont választási év van, ezért Csapody rögtön el is felejtkezett az összetartásról, hűségről, és mindazon hangzatos dolgokról, amikről még 2005-ben beszélt, és megzsarolta a saját pártját. Azt mondja, ha nem kerül az országos listán az első tízbe, akkor visszalép a jelöltségtől. (Egyébként nem tudom, hogy Csapody miért gondolja azt, hogy az Mdf lista pl. 10. helye biztos befutást jelentene. Én ebben nem vagyok ebben annyira biztos). Ha Csapody visszalép, akkor ugrik az Mdf budapesti listája, szóval úgy tűnik Csapody elég jó pozícióban van. Persze biztos lesz itt még egy-két Bokros ultimátum, pár Dávid hiszti (hol van Herényi?!?!), szóval lesz még részünk mókában biztos.

Én csak egy dolgot szeretnék kérni az Mdf vezetőktől a Csapody ügy kapcsán:

A csikket ne az arcán nyomjátok el. Ő érzékeny, vele vigyázni kell.

1 komment

Címkék: mdf dávid ibolya csapody miklós slosár gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr61856514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frucsasz 2010.04.26. 13:52:26

Az előbb AEB, most meg Sziámi lett a szövegbe csempészve... tetszik, tetszik.
Valamit még akartam ,de elfelejtettem, úgyhogy mindegy is...
süti beállítások módosítása