hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 28.

2010.06.07. 17:43 Vérszegény éjszakai dúvad

Nos, amennyiben elfogadjuk, hogy Isten a történelem ura, és amennyiben elfogadjuk, hogy a mostani időjárás okozta katasztrófális helyzet a nagy 2010-es árvíz néven vonul be a történelemkönyvekbe, akkor vajon megállja-e a helyét az az állítás, hogy az árvíz elleni védekezés Isten akarata elleni tevékenység, azaz bűn?

5 komment

Címkék: abszurd akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr652063509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Melone (törölt) 2010.06.07. 21:41:51

Igen, természetesen.

Sőt, mivel Orbán a mi vezetőnk isten akaratából, ezért nem rá szavazni is isten akarata ellen való cselekedet. Aki így tett, az a pokol tüzén fog elkárhozni.

greybull 2010.06.08. 10:02:11

Sajnos ennek a törvénynek a bevezetője tényleg kurva nagy hülyeség: mi az, hogy a történelem ura az Isten. Szegény Urat én nem kevertem volna bele a mi földi szarságainkba, most nem is beszélve az ezzel keletkező töméntelen logikai bukfencekről. Uram, kérlek, tényleg bocsásd meg a mi vétkeinket és ha lehet a hülyeségeinket is!

Frucsasz 2010.06.08. 11:03:07

De ha ezt elfogadjuk, akor fogadjuk el azt a nyilvánvaló tényt is, higy Isten a mi Urunk, tehát ha mi éhesek vagyunk, az Isten akarából van, tehát ha eszünk, akkor szembeszegülünk Isten akaratával. :) (ésatöbbiésatöbbi)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.09. 14:37:08

@greybull:
hülyeség, de legalább vicces hülyeség. kezdve onnan, hogy Isten a történelem fura ura, egészen odáig, hogy jónéhány történelmi eseményről át kell értékelni az eddigi nézeteinket. Most komolyan, egész vicces úgy végignézni a történelmi eseményeken, hogy feltételezed, azok isteni akaratból történtek :) Isten elküldé angyalait Julianus baráthoz, és üzenné néki, ím fogd pár szerzetestársad, kik útközben elhaláloznak majd vala, és keresd meg az ősmagorokat, illetve hozz híreket a tatárokról, kikkel végigsöpretek a te hazádon az én nagy kegyelmességemben. Hát, szerintem ez tök jó móka :)

@Frucsasz, az őzikelány:

Ezt egyszer biztos el fogom sütni: Nem akartam én sörözni, csak hát az isteni akarat, ugye... Pláne nem akaram ötöt meginni, csak hát... :)
süti beállítások módosítása