hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az Új-Zéland - Szlovákia meccs elé

2010.06.15. 13:32 Vérszegény éjszakai dúvad

Lassan kezdődik az új-zélandiak első meccse, a felvezető beszélgetésben ment egy kis szájhúzás, hogy Új-Zéland mégis mit keres itt, szerencse, meg hogy Ausztrália átment az ázsiai zónába, meg hogy inkább európai csapat. Nem volt olyan nagy, de azért volt. Egyébként mindaz, amit elmondtak igaz is, kivéve azt, hogy inkább európai csapat, mert azért ne csináljunk már a VB-ből EB-t.

De miért is örülök Új-Zéland részvételének? Illetve annak, hogy ilyen kiscsapatok is eljutnak a világeseményekre?

Mert az első körökben én ezektől a csapatoktól várom a jó meccseket. Kb. mindenki tudja, ők is tudják, hogy van három meccsük, hogy megmutathassák magukat a világnak, aztán irány haza. Azt várom ezektől a meccsektől, hogy keményen odateszik magukat, és hozzák a tudásuk legjavát, még akkor is, ha ez a tudás a közelében sincs a nagyok tudásának. Nekem eddig a VB-n egyértelműen csak Algéria - Szlovénia, illetve a Japán - Kamerun meccs jelentett csalódást. Ezektől a meccsektől vártam pont azt, hogy az első körtől függetlenül kőkemény összecsapás lesz, nem pedig az a tinglitangli, amit a nagycsapatok az elején szoktak mutatni. Ehhez képest mindkét meccsen úgy tinglitangliztak a játékosok, mintha ... nem is tudom. Nem tudom mit gondolnak, mi lesz a következő meccseken?

Na, szóval az új-zélandiaktól (meg a szlovákoktól is) most csak annyit várok, hogy focizzanak, ne pedig tinglitanglizzanak.

Remélem így is lesz.

14:30 - Szünet.

Azt kell mondjam, ez a meccs is felkerül a csalódások közé, mert eddig ez a tinglitanglizás és a bénázás egy különösen dühítő keveréke.

4 komment

Címkék: vb 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr32083427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.17. 19:49:02

a srácoknak meg kéne maradniuk a mellett, amihez értenek (nem mellesleg a világ legjobb csapatsportja is): rugby :-)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.17. 23:55:14

@bs395:
hahaha, simán bejutnak a döntőbe!!!
vagy továbbmennek a csoportból, de ha nem, akkor szereznek még pontot, de ha azt sem, akkor lőnek még legalább egy gólt.
vagy nem :)
a rugby az tényleg kurva jó. bármelyik nfl-es játékos simán szívrohamot kapna egy rugby meccs közben...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.21. 09:24:59

@immortalis:
hát, lehet, hogy nem tudnak sokat, de azt amit tudnak, azt viszont hozzák legalább 120%-on. kapásból tudnék mondani egy olyan válogatottat, amelyik példát vehetne róluk.
ja, meg találtam az nso-n egy tök jó hozzászólást, át is kopizom:

"Pofázovics

Elfogtunk egy levelet: "Isteni szultán, tudtodra adom, hogy noha állandóan mi támadtunk és csak mi kezdeményeztünk, de ezek a gyaurok, valami Dobó István vezérletével mást sem csinálnak, csak lehajítják katonáinkat a várfalról, asszonyaik meg szurkot öntenek a nyakunkba. És ami a legnagyobb baj: az antiütközetesdit játszó gyaurokat éljenzi az egész közvélemény. Pedig mi játsszuk a szép ütközetesdit"

:)
süti beállítások módosítása