hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Most ez milyen VB?

2010.06.27. 17:34 Vérszegény éjszakai dúvad

Azért a Fifa lassan dűlőre juthatan abban a kérdésben, hogy Dél-Afrikában labdarúgó világbajnokságot, vagy labdarúgóbíró világbajnokságot rendez.

Az rendben van, hogy a selejtezők során minden kontinensről kijutnak az arra érdemes nemzeti válogatottak, aztán a VB-n megmutatják, hogy mit tudnak, vagy nem mutatják meg, mert erre is láttunk példát.

De annak mi értelme van, hogy a Fifa minden kontinensről hív bírókat, még akkor is, ha azok teljesítménye meg sem közelíti más kontinensről származó bíróékat? Aztán, ha a bíró hülye volt, és elkúrt egy meccset, akkor hazaküldik.

El kellene döntenie a Fifának, hogy most két párhuzamos VB-t rendeznek-e Dél-Afrikában (illetve a későbbiekben majd más helyszíneken), vagy csak egyet, méghozzá labdarúgó világbajnokságot. Ha ez utóbbi, akkor a Fifa lesszíves már megfelelő feltételeket biztosítani a játékhoz, hogy ha a csapatok esetleg tényleg játszani akarnak, akkor ne egy bírónak marha rontsa el már az egészet.

Talán nem a kontinensek legjobbjait kellene meghívni bíráskodni, hanem a legjobb bírókat. Az esélykiegyenlítősdit meg talán ott kellene kezdeni, hogy a VB-re szánt nem olyan kíváló kvalitású bírókat esetleg beosztani játékvezetésre olyan bajnokságokba, ahol megfelelő rutinra tehetnek szert.

Mert amit az előbb ez az uruguayi elnézett, háááát...

6 komment

Címkék: vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr342113883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.06.27. 20:43:05

Ezek a focibírók nem csalnak, ezek csak szimplán ennyit tudnak... ilyenek, megyeháromtól a vébé-szintig

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.06.27. 21:38:28

B@zdmeg megint. ÉS megint az Argentinoknak...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.06.27. 23:38:03

maffifa, basszameg.
bár nem hiszek az összeesküvéselméletekben.

Akvyr 2010.06.28. 17:29:57

Szerintetek az a bíró hibája, hogy kábé 1%os látószögből nem látta a vonalon hogyan pattog a labda? Nincs ember, aki ezt el tudta volna dönteni. Semmi köze a szakmai felkészültséghez, vagy bármihez. Azt nem értem miért vaskalaposkodnak, és miért nem kérhet külső segítséget ilyenkor. Egyszerűen tízszer annyi a pro mint a kontra...

gezageza 2010.06.29. 10:55:10

Gondoljuk bele hogy mondjuk a legjobb bírók azok mondjuk angliába vannak(ez nem igaz de most a példa kedvéért). Akkor elhívnának 20 angol bírót és ha ki is esik angila akkor is felmerülhetne a kétség hogy ha nem is bosszú de egyfajta pikkelés lenne több meccsen is (mondjuk annál a csapatnál amelyik kiejtette angliát. Sokkal nagyobb lenne az összeesküvés elméletek száma is... Ez így még vállalható kockázat hogy sok helyről jön a bíró.
süti beállítások módosítása