hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy megjegyzés

2010.08.06. 11:27 Vérszegény éjszakai dúvad

Most, hogy az éjszaka és reggel kiadós villamlást, esőt, itt-ott elöntött pincéket, utcákat és jókora zavarokat okozó vihar már elvonult, (elvileg - nem tudom, mert nem vagyok tévé közelben, de ha lennék sem érdekelne) éppen államfővé avanzsál Schmitt.

Hát, mit mondjak?

Abszolút megértem az időjárás érzelmeit. Ettől az avanzsálástól nekem is nagyon viharos hangulatom van.

1 komment · 1 trackback

Címkék: schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr122203197

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden szentnek... 2010.08.06. 20:29:26

Hát ezen is túlvagyunk. Pali bácsi ünnepélyes keretek között beiktattatott. Megadták a módját, amolyan Ungarische gulasch jelleggel. Vass Alberttel és csárdással, bizonyára vaníliás karikával, a tudósítások szerint szentkoronás és sportos alkotmánnyal,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evil Dick 2010.08.29. 20:20:18

És minden jóérzésű embernek szintén. Azt mutatja, hogy az éppen aktuális hatalom irányában erőteljes nyelvcsapásokkal operálni kifizetődő dolog.
süti beállítások módosítása