hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Egy aktuális idézet

2010.10.27. 09:57 Vérszegény éjszakai dúvad

- A Gestaltnak van már feje, keze, mindenféle szervei és értelme. Csakhogy mindenkiben az a legemberibb vonás, hogy tanul, s ezáltal... elér valahová. Amit ezzel megszerezhet, az a dolog ifjan nem kapható; ha az övé lehet egyáltalán, akkor is hosszas keresés és nagy elszántság szükségeltetik hozzá. De ha már megszerezte, akkor élete végéig valódi részévé válik.
- Nem tudom, mire gondolsz. Én... arra gondolsz, hogy én... hogy én is része lehetnék... Na nem, Janie, nem! - Nem tudott menekülni attól a bizonyosságot sugárzó mosolytól. - Hát miféle része? - kérdezte indulatosan.
- A pedáns; ő az, aki nem tud megfeledkezni a szabályokról. Az, aki az etikának nevezett ösztönével szokássá tudja változtatni az úgynevezett erkölcsöt.
- Ó, a lelkiismeret hangja! - szörnyedt el a férfi. - Üssenek inkább agyon!
- Én nem így gondolom - simította meg a lány.
A férfi ránézett az üvegházha vezető, zárt ajtóra. Aztán leült a lány mellé. Vártak.
 

Theodore Sturgeon: Több mint emberi

Szólj hozzá!

Címkék: idézet

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr822402374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása