hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az idióta kvartett 8.

2010.12.06. 08:00 Vérszegény éjszakai dúvad

Itthon vagyunk e lángoktól ölelt kis országban, s ki gépen száll fölébe, t'án azt is tudja hol lakott Vörösmarty Mihály, na meg az a négy idióta is, név szerint: Cser-Palkovics András, Rogán Antal, Menczer Erzsébet és Szalai Annamária.

1 komment

Címkék: idióta abszurd hülye törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr962495998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.12.07. 19:18:52

Egyszerűen beleszakadna a szívem, ha nem jegyezhetném meg e helyen is: mélységesen egyetértek. Ezek idióták. Név szerint, Cser-Palkovics András, Rogán Antal, Menczer Erzsébet és Szalai Annamária.

Cs.P.A. esetében egy enyhítő körülmény azonban felmerült. Kísértetiesen hasonlít gyerekkorom egyik ikonjára , ButtHead-re: blog.seattlepi.com/buschick/library/butthead.gif
süti beállítások módosítása