hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Csak egy kérdés 23.

2010.03.01. 12:35 Vérszegény éjszakai dúvad

Mint az közismert(?) ma élesedett volna a sokkal felhasználóbarátabb, sokkal használhatóbb, és egyébként is csak szuperlatívuszokkal jellemezhető Ügyfélkapu2. Ennek érdekében a teljes hétvégére leállították, hogy ma reggel, a teljes átalakítás után, gőzerővel ismét a lakosság szolgálatára álljon. Ehhez képest a következő kép fogadja a Magyarország.hu-ra érkező látogatókat:

 

 Mondanám, hogy ez akár érthető is lenne, bár már legalább három-négy hónapja készülnek az átállásra. De az Apeh honlapon viszont a következő üzenet fogad: 

Én egyébként azt sem értem, hogy miért kellett (volna) lecserélni az ügyfélkaput, mert így-úgy, néha jól, néha rosszul, de azért működött (és néha persze sehogy).

 Szóval jónéhány hónapnyi rákészülés után sem sikerült az átállás, pedig próbálták, biztos próbálták. Biztos sokkal jobban próbálták, mint az ingatlanadó-kalkulátort, amelyet ugyan negyedik határidőre, de legalább élesítettek.

De lassan már nem ez a természetes Magyarországon? 

2 komment · 1 trackback

Címkék: apeh akarom tudni?

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr71799466

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Leállt a Magyarorszag.hu 2010.03.04. 23:06:41

Ma hajnaltól indult - volna - az új szerkezetű Ügyfélkapu, de leállt a rendszer. A régi változat helyreállítása folyamatban van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2010.03.01. 15:55:45

Az a teljesítmény, amit a honi közszféra nyújt: szánalmas! Privát meggyőződésem, hogy ez a legnagyobb visszahúzó erő. Minden elbukik, megáll, lelassul a tohonya bürokrácia mocsarában. És ez az, aminek egyetlen politikus sem mer nekimenni, mert iszonyú az érdekérvényesítő ereje. És minél nagyobb, annál rosszabb, annál tohonyább és annál erősebb. Ezeknek nekimenni, az lenne a férfimunka!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.03.01. 16:37:47

@Álszentfazék:
hehehe, ne is mondd. dolgoztam anno a kárpótlási hivatalban, igaz csak mint polgári szolgálatos. A kb. évnyi kórházi munka után az volt a megtestesült paradicsom. :)
süti beállítások módosítása