hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Az év leghülyébb kérdése és válasza

2007.07.22. 22:50 Vérszegény éjszakai dúvad

A jogi tanácsadó rovatok jó dolgok. Bár bizonyos esetekben igen vicces dolgokat képesek mondani a válaszadók. Ez valószínűleg azért van, mert többet keresnek a minimálbérnél (inkább a minimálbér duplájánál) és még soha nem utaztak buszon, fogalmuk sincs a buszvezetők pszochológiájáról.
Mindenesetre itt van ez a cikk, tessék elolvasni, majd nézzen mindenki magába, és tegye fel a kezét, aki úgy cselekedne, ahogy azt Rados Virág javasolja. (Ja, és ha valaki esetleg követte a javaslatot, akkor írja meg nekem, hogy hol tudok hozzájutni az "elvesztett" pénzemhez.)

4 komment

Címkék: hülye párbeszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr32123219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.23. 05:56:18

Nem nálam van, de akár ott is lehetne. Ha a szívemre teszem a kezem, ahogy kérted - és úgy válaszolok, akkor a következőképpen cselekednék: Ha tudnám, ki vesztette el a talált tárgyat (legyen pénz, telefon, vagy akár műfogsor), biztosan visszaadnám neki. Ám nagy az esélye, hogy egy cseppnyit sem kutakodnék, ha nem tudnám, ki lehetett a régi tulajdonos. Sajnálom. Megint más kérdés, ha "gyanús" lenne a csomag, mint például annak a búvárnak, aki sokmillió forintocskát talált a Feleneketlen tóban, szépen levízhatlanított csomagolásban. Szóval, ha bűncselekményre utalnának a körülmények.
Jobban belegondolva, assszem, én nem vagyok törvénytisztelő állampolgárina. Pedig meglehet az is, hogy ha találok pénzt, azt egy szegény öreg néni keresni fogja a rendőrségen - én meg nem fogok róla tudni, mert nem járok oda. Kérek tehát minden öreg nénit, kismamát és szegény embert, hogy ha elhagyja a pénzét, akkor tárcástul tegye, valami névkártyával, vagy címmel, vagy egyéb beazonosítható módon. Ugyanis akkor biztos lehet abban, hogy visszaviszem neki. Ha pedig csak úgy "kopaszon" szétszórja, valszeg szemét módon lenyúlom.

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.07.23. 14:18:56

Off:
Hadd legyen nekem is egy hülye kérdésem:
Hogyan csinálod, hogy a Te oldaladon látszik a címkék gyűjteménye, az enyémen meg nem?
Más:
Szerinted zenét hogyan lehet feltenni a blogba?

Ha válszolsz, köszi: Róka
On

candy · http://mertkellett.freeblog.hu/ 2007.07.23. 21:16:19

ehh, amugy en vesztettem el minden penzt es telefont, amit barki talalt az orszagban...legalabb ilyen modon vandorolnak szabadon a javak...mondjuk egyszer talaltam egy diakot a vonyaton es leadtam a rendorsegen, de valszeg iraton kivul mast nem adnek le...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.23. 22:31:24

A diákkal az a szitu, hogy arról még el lehet adni a matricát, szóval azt nem nagyon szokták visszaadni. Nekem spec. a könyvtárban nyúlták le egyszer a diákomat. Szóval Candy te egy hős vagy. :)
Rókica: én azért nem használok pénztárcát, mert nagyon szétszórt ember vagyok, hamar elhagynám. Amit persze visszaadnának valszeg az iratokkal, de pénz nélkül. Inkább minden zsebemet teletömöm pénzzel és iratokkal, így legalább nem hagyok el mindent egyszerre.
Egyébként meg nem értem, hogy hol él ez a jogásznő. Tételezzük fel, hogy az a tízezres túljut három emberen úgy, hogy senki nem teszi el. Aztán megy be az ember a talált tárgyakra, ahol megkérdik tőle: Tud mondani valamilyen speciális ismertetőjelet? Mit lehet erre mondani? Hogy Szent István volt rajta? Vagy, hogy, ja persze, gondolva az ilyen alkalmakra direkt rajzoltam egy szemüveget Szent Istvánra?
Nonszensz.
süti beállítások módosítása