hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Áldás

2008.11.25. 12:20 Vérszegény éjszakai dúvad

Örömkönnyekkel a szemem sarkában járok az utcákon, mióta ezt a hírt elolvastam.


Bizony mondom néktek felebarátaim, közelg az idő, de nem a világvégéé, hanem a mennyeknek országáé.

A korifeusok bölcs döntésükkel eloszlatták ezen siralomvölgyet uraló sötétséget, de nem csak apró gyertyaként, hanem fényesen, erősen lobogó fáklyaként. Tanúbizonyságot tettek arról, hogy őket bizony nem érdeklik a világi hívságok, minden erejükkel a népért munkálkodnak, nem pediglen ellenük.

Vajh' mit mondana most gróf Széchenyi István, aki mindössze "minden jószágának egyévi jövedelmét" ajánlotta fel "a nemzetiség és nyelv erősítése, terjesztése és pallérozása szent céljára"? Hát nem azt mondaná-e, hogy leborulok a nemzet az országgyűlés nagysága előtt?

Ezért mondom, bizony a következő szavakkal áldassuk bölcs parlamenti képviselőinket:

Áldassék a neved Nap Gyermeke, a Bölcsesség Hordozója, a Fényesség Hírvivője. Vesd reánk, alantas híveidre szentséges szemed tekintetét, hogy megvilágosodjunk, hogy megérthessük fensőbb hatalmad logikáját, és úgy gondolatban, mint cselekedetben Tehozzád hasonlóvá válhassunk.

Na, de most komolyan: Tényleg azt várják tőlünk, hogy legyünk hálásak, mert lemondanak az olyan juttatások kis százalékáról, amelyekkel kapcsolatban komoly kétségek merülhetnek fel, hogy azok járnak-e nekik egyáltalán?

9 komment

Címkék: botrány abszurd politikai kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr99787502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.11.25. 12:21:36

Jut eszembe, még mielőtt valaki belekötne: Tisztában vagyok azzal, hogy Kossuth borult le a nemzet nagysága előtt...

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.11.25. 13:46:59

"Név szerinti szavazással, egyhangúlag fogadta el az Országgyűlés a képviselői költségtérítés megadóztatásáról szóló indítványt kedden az Országgyűlésben."
Mentem megszakad a szívem érettük. Ráadásul még a nevüket is adták hozzá! Hát mégis eljő a Kánaán?
Másmeg, katona Kálmán az elmúlt héten ecsetelte a televízióban, hogy ő azért nem fogja megszavazni, mert azt mégsem lehet - ugye - elvárni egy képviselőtől, hogy kopott ingnyakban, vagy elnyűtt öltönyben járjon? Na, ja. Vajon kérdezte-e erről a sokgyerekes, minimálbérből tengődőket, esetleg a tartós beteg gyereket nevelőket (akik dolgozni nem tudnak a beteg állandó felügyelete miatt és a minimálbér felét kapják csak meg, esetleg érdeklődött-e Kovács néninél, akinek hó végére már kenyésrsarokra sem futja?
Azt már csak zárójelben jegyezném meg, hogy mindezt másod(harmad?)napos sörtével, borotválatlanul sírta bele a kamerába. Olybá tűnt, mint a többnapos kutyaszar. Szinte a szagát is éreztem. Főleg a lelkének.

morpho 2008.11.25. 14:59:37

Elmegy az egész álszent társaság a halál faszára!Miért pont 15%????Járulékot nem fizetnek?????Vagy miért nem az áfa 20%-át vonják le?Esetleg a társasági adó 18%-át?Miért pont 15%???Rohadjon meg az összes görény haszonleső megélhetési zombi.
Ami meg a Kossuthot illeti,az is inkább politikusként próbált volna viselkedni,hogy kiegyezzen a Habsburgokkal,meg a Magyarországon élő nemzetiségekkel.Az a szarjankó inkább belevitte az országot egy eleve vesztes ocsmány háborúba,aztán lelécelt,a lúzer "forradalmárokat" meg itthagyta kisértetnek.Hogy anyjába borult volna inkább ezekkel a mai reinkarnációival együtt.

molaris 2008.11.25. 16:50:24

Meg vagyok rendülve az előttem postolók miatt. Nektek semmi sem jó? Még szép, hogy nem várjátok el, hogy dolgozzanak is. Meg odafigyeljenek.::))
Agyam ugrik amikor szavazások előtt üvöltenek mint a sakál, hogy melyik gombot kell nyomni. Azt sem tudja némelyik, hogy hol van, azt meg még úgyse, hogy miről is van szó.
Azért mondtam: vagyunk vagy 10 millióan, 101 egyéni képviselő és vége. Nem jól teljesít, választói 15% indítványozza a visszahívást, megjelölve az utódot. Szavazás, és ugrik a zsozso. Majd csipkednék magukat.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.11.25. 17:01:53

@ molaris

ott a pont nálad. Bolhacirkusz az egész, nevetséges.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.11.25. 19:26:28

Úgy látom ez a hír egy kicsit mindenkiből kihozta az "állatot".

Ami mondjuk nem is csoda...

(Katona Kálmán meg micsoda köpönyegforgató! :) Vagy lehet, hogy inkább nem ment be szavazni?)

morpho 2008.11.25. 21:55:09

Kicsit lenyugodtam.Szóval megint azt csinálták,hogy hoztak egy törvényt,ami csak rájuk vonatkozik.Ezt egy normális országban ugye úgy kellene,hogy akkor mindenki 15% adót fizet,ha költségtérítést vesz igénybe.Nem csak a képviselők,hanem minden állampolgár,akit bármilyen költségtérítés bármilyen cégnél érinthet.Akármennyi térités után.Mert ugye itt havi 600 ezerről is szó van,ami után azért erősen kb a felét le kéne adózni.Ők meg elegánsan fizetnek utána 90 ezret,oszt jónapot.Maguknak hoznak törvényeket,386 embernek.Ilyen a világon nincs.Arról nem is beszélve,hogy most nagyra kéne hogy tartsuk őket,merthogy eddig ugye nem fizettek utána egy kanyit sem.Ha már a Katona szóba jött.Az MDF azt mondta,hogy legyen 18%.Most viszont nem mondták,hogy ők ezt nem szavazzák meg,mert a 15% az kevés és ők 18-at szeretnének.Azt meg már csak nagyon halkan merem megemlíteni,hogy ez tulajdonképpen nem költségtérítés,hanem jövedelem.Csak erről senki nem beszél.Na abbahagyom,mert megint felkúrom az agyam..,

rolika 2008.11.26. 07:54:12

tök jó, hogy mindenre külön törvény meg sarokszám van. van minimálnyugdíj, minimálbér, maximál-13-havi-nyugdíj, és most van költségtérítési adó...

kíváncsi vagyok, jövőre hány száz oldalas lesz a hvg szja-melléklete...

hülyebaromidióták

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.11.28. 10:01:28

Most olvastam:
"Január 1-jétől nem kapnak tiszteletdíjat azok az ácsi képviselők, akik igazolatlanul hiányoznak az önkormányzati testületi, valamit a bizottsági ülésekről."
www.kemma.hu/cikk/193666
Tessék mondani, miért csak Ácson??? (Meg nálam, mert bizony én sem kapok fizetést, ha tojok bejárni a munkahelyemre.)
Meg aztán, miért is kell rendelet a tisztességhez? Ki más kap a politikusokon kívül fizetést azért a munkáért, amit nem végzett el?
süti beállítások módosítása