hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

Szemétexport

2009.03.27. 07:47 Vérszegény éjszakai dúvad

Tavaly országos botrány kerekedett abból, hogy Magyarországon több helyen is illegálisan behozott német szemethalmokat találtak. (Például). Így tavaly lehetett a németekkel jó sokat tárgyalni, aztán idénre az egész ügy úgy, ahogy van, a feledésbe merült.

Pedig azt kell mondjam, hogy Magyarország sem jobb, mint Németország, mert úgy néz ki, hogy mi is külföldre szállítjuk a szemetünket.

Pl. Brüsszelbe, az EP-be.

Senki nem kívánja relativizálni vagy mentegetni a sztálinizmus és a kommunizmus bűneit. Aki egyenlőséget tesz a Shoa áldozatai, a II. világháborúban a náci Németország által szervezett tudatos népirtás és a kommunizmus bűnei közé, az sérti a meggyilkolt zsidó áldozatok emlékét, és ez nevezhető másnak, mint burkolt antiszemitizmusnak.

Ó, igen, igen. Ez a kiváló mondat nem a magyar Parlamentben hangzott el - ahol ugyanúgy nem lenne helye, mint bárhol máshol, de akkor legalább itthon tartottuk volna a mocskunkat. Ugyanis, az előfordulhat, hogy az ember valami miatt éppen mocskos, és bűzlik, mint egy trágyadomb, de akkor legalább nem büszkélkedik ezzel.

De ez a mondat Tabajdi Csaba EP képviselő nyilatkozatában szerepel. Kell-e mondanom, hogy Tabajdi a "nemzeti érdekeinket hűen képviselve" a Fidesz színekben szereplő Szájer József felszólalására volt képes így reagálni? Én elhiszem, hogy jó mókának lehet a Fidesz állandó lenácizása, de miért kell ezt már Brüsszelben is csinálni? Nem elég itthon fetrengeni a mocsokban? (Mondjuk a honlapján nem volt rajta ez a nyilatkozat, igazából csak remélni merem, hogy ez a mondása kifejezetten belföldi felhasználásra szól, de akkor is...)

Mit lehet mondani erre a nyilatkozatra? Nem hiszem, hogy többet kéne, mint amit Kőrösi Viktor Dávid mond a Hírextra.hu-n:

A nácizmus és a kommunizmus közötti egyenlőségjel nem az ördögtől való, hanem az egészséges emberi igazságérzet követeli. A nácizmus és a kommunizmus ugyanis mindketten népirtó rezsimek voltak, ezért a kettő közé nem hogy lehet, de egyenesen kell egyenlőségjelet tenni. Ez nem antiszemitizmus, hanem tény kérdése. Talán tragikusabb a zsidó szenvedés, mint a keresztény szenvedés? Ha igen, milyen alapon? Ha nem, akkor miért beszél történelmietlen hülyeségeket Tabajdi?

És mit lehetne mondani Tabajdninak? Vajon komolyan gondolta, vagy csak segget akart csinálni az arcából? Ha ez utóbbi, akkor gratulálunk Csaba, Ön nyert. Ha az előbbi, akkor a továbbiakban vagy hallgasson, vagy foglalkozzon inkább ilyen ügyekkel.

6 komment

Címkék: szájer józsef tabajdi csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr821028522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.03.27. 13:43:02

én próbálom tabajdi mondatának a logikai struktúráját összerakni fejben, de vagy én vagyok hülye, vagy ő, de nagyon, mert nem megy.
vagyis: ha valaki szerint a kommunisták meg a nácik is tömeggyilkosok, az antiszemita. valahol itt akadok el és dobom le a láncot.

ilovebokroslajos 2009.03.27. 15:31:03


A Facebook rajongói csoport bemutatja:

I Love Bokros Lajos buli!

sztárvendég: Bokros Lajos, a CEU professzora, az MDF EP-listavezetője, akivel Kerék-Bárczy Szabolcs beszélget őszintén a válságról.

Gyere el te is, és beszélgess Lajossal!

Flyer: ftp.torespont.hu/chino/I_love_bokros_party.jpg

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.03.27. 18:23:58

@bs395:
Á, csak annyi az egész, hogy minél többször akarják bezsúfolni a Fidesz és a náci kifejezéseket egy mondatba. Az, hogy a mondatnak legyen bármi értelme is, nem szempont.

@ilovebokroslajos:
Ez gondolom vicc. Már csak április 1-i dátum miatt.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.27. 19:50:16

Miféle perverzió politikusok honlapjait böngészni?

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.03.28. 01:00:50

Szerintem a Tabajdi csak olajozgatni akarja a kapcsolatot az szdsz-szel, a min.eln. jelölés céljából. Az szdsz Mo.-n a megélhetési antiszemitázók gyűjtőhelye, biztos melegség járja át a szívüket, ha Tabajdit olvasnak.
süti beállítások módosítása