hángörienidiocc

Latiatuc feleym zumtuchel mic vogmuc?

Idiotac.

Isa?

Fontos!!!

Még mielőtt elkezdenél alázni egy kommentben, kérlek olvasd el a RAGYA-t!!!
A nem nyilvános alázásokat pedig kéretik a verszegeny@gmail.com (egyszerű eset: nickre katt!) címre küldeni, de túl sokat nem kell ezektől a levelektől várni, mert kéjes mosolyok között fogom törölni mindet.

Friss topikok

Innen olvasnak

Hódacska, Fődecske, felhőcske

Ezen képecskéért meg millió köszönet az Időkép.hu portálnak:

Felhőkép

A giccsminátor

2010.06.22. 13:34 Vérszegény éjszakai dúvad

A fémvázra épített Szőcs Géza belép az LL Junior koncertre. A kezében tartott giccs-o-méter mutatója heves rezgések közepette átlép a vörös zónába, majd fel is robban. A fémvázra épített Szőcs Géza azonban meg sem rezdül, még a szemöldökét sem vonja össze. Egy mozdulattal lecsapja a biztosítékot, a zene elhallgat, a terem sötétségbe borul. 'Hé, mi a fasz van?' kiáltások hangzanak fel a terem minden sarkából, és fenyegető árnyak százai indulnak meg a fémvázra épített Szőcs Géza felé. De ő nem ijed meg. Beindítja az önálló áramforrással rendelkező zenelejátszóját, amelyből Kodály Háry Jánosa csendül fel, és közben felolvasást tart Móricz Barbárok című novellájából. A fémvázra épített Szőcs Gézára támadni készülő zombik hirtelen összeomlanak, heves rángások rázzák őket, miközben a gonosz távozik az elméjükből. Mikor magukhoz térnek, székely táncokat lejtenek, majd megalakítják a 'Halál a giccsre!' baráti társaságot és olvasóklubot, amelynek elnökeként a fémvázra épített Szőcs Gézát szeretnék látni. De ő nem maradhat, hiszen még sok dolga van.

Részlet egy le nem forgatott magyar film szinopszisából.

Szőcs Géza ismét beszélt, és nekem már kiakadni sincs erőm. Ezért ahelyett, hogy hosszan elmélkednék Szőcs Géza mentális állapotáról (és tegyük hozzá nem érdekel, hogy korábban mekkora költő volt, vagy milyen jó verseket írt; aki a múltból akar megélni, az vonuljon nyugdíjba), szeretnék egy dolgot leszögezni. Nincs értékes, vagy értéktelen kulturális termék, vagy kultúra. Egyéni értékrend alapján lehet valamit - sőt bármit - rossznak, vagy jónak gondolni, de értékesnek vagy értéktelennek nem, mint ahogy semmilyen kultúra nem lehet sem értékes, sem értéktelen. Aki így gondolja, az évszázadokat lép vissza a gondolkodásban.

És köszönöm szépen, nekem megvan a saját értékrendem, köszöni szépen ő is, jól van, és nem tartja szükségesnek, hogy Szőcs Géza értékrendjéhez igazodjon.

Mindaz, amit régebben leírtam az ún. ponyvával és az ún. szépirodalommal kapcsolatban, az áll az ún. giccsre is. És az ott megfogalmazott kérdésekre, bizonytalanságokra lehet választ adni - sőt kell is -, de az állami ízlésfomálás biztos, hogy rossz válasz. Ennyi.

Egyébként meg már alig várom, hogy Szőcs törvénybe foglalja a giccs fogalmát. 

1 komment · 3 trackback

Címkék: abszurd szerintem szőcs géza

A bejegyzés trackback címe:

https://hangorienidiocc.blog.hu/api/trackback/id/tr492100818

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hardcore nyomja Szőcs – képpel 2010.06.23. 11:39:28

Nem pöcsöl Szőcs, az erdélyi magyar költő-politikus, aki – lévén a kulturális terület felelőse – nyilván szakmai érdeklődésből vigyázó szemeit a pornóiparra vetette. Górcső alá venné, azaz rázoomolna a csúnya-rossz nénikre és bácsikra, hogy...

Trackback: Hazafias szarmeccs-adó 2010.06.23. 10:22:03

Vezessük be a szarmeccs-adót!Ez arra lenne, jó, hogy értékes és szép dolgokat támogathatnánk belőle. Pörgős, sok passzos latin meccseket, angol ívelgetést. Német brüsztölést és olasz catenacciót nem, főleg Mourinhóval nem, mert ő ráadásul giccses is.Úg...

Trackback: baszki 2010.06.22. 13:44:06

Országunkban már "állami léptékben is fel lehet rúgni a morális szabályokat", ráadásul a "kultúra világában és más felületeken" is ez történik. Még szerencse, hogy derék kádéenpés kulturális államtitkárunk, Szőcs Géza elhozza a bels...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misc · http://misc.blog.hu 2010.06.22. 13:46:12

Annyira értékelem, amikor valamilyen párt vagy politikai ideológia nevelné a népet. Különösen vicces, hogy itt pont egy olyan pártról van szó, amire soha senki nem szavazott, mégis beügyeskedték magukat valahogy a parlamentbe.

Baszki, nem kérünk nevelést.
süti beállítások módosítása